Dagens Outfit!

Inte bra uppdatering, inte bra alls ;) Men nu glömmer vi det och bara ser framåt 8) haha.
Har fotat lite outfit-bilder idag. Det var ett tag sen sist men har inte orkat men ska försöka fixa det lite oftare...
Har varit i skolan idag, var väl som alla andra skoldagarna så.. .. .. Imon ska jag rida, om det blir nån eftersom det är så kallt men det hoppas jag =) Just nu sitter jag med gitarren i handen och bloggar... Nähä -.-
lite flummit inlägg men skit samma!
Ska spela vidare nu, kanske komemr fler bilder senare, kanske inte. Men har ju laddat över bilderna från kameran och har hittat några jag vill visa här =) Aja här kommer bilderna. Btw, vad tycker ni om outfiten? =)
Kramis Lina.


Fotograf: Självutlösare         Kamera: Canon eos 350D         + stativ


Fotograf: Självutlösare         Kamera: Canon eos 350D         + stativ


Fotograf: Självutlösare         Kamera: Canon eos 350D         + stativ

Redovisning..+2 pics^^

Hej, har precis redigerat två bilder som kommer i detta inlägget. Idag skulle vi egentligen redovisat om sitt drömhus i spanskan och man ska kunna allt utantill, men typ ingen hade övat så vi ska göra det imon istället. Ganska skönt tycker jag för jag var inte heller mitt riktigt utantill haha xD
 Men nu kan jag det, men komemr säkert glömma det när man väl ska redovisa det. Usch, hatar att redovisa :S
Efter skolan så gick jag hem i spöregnet -.-
Idag ska jag bla. göra SO-läxan och öva lite mer på spanskan, sen ska jag kolla på Robinson (a) Om det kommer idag.. .. .. Hoppas det =) Men nu ska jag kolla om Alfons vatten har frusit så ha det så bra sålänge =)
Kramis Lina.


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350           Close-up+10


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D          Close-up+10

Daay^^

Kom hem från skolan för en stund sen. Hade matteprov sista lektionen  och hann med alla uppgifterna. Kändes väl ganska bra. Men resultatet får man ju reda på senare :/ Typ om 2 veckor :o
Just nu lyssnar jag på musik och ska nog ta något att äta snart. Idag har jag inget planerat så jag tror bara att ajg ska vara hemma och slappa =) Kanske fotar också, har inte gjort det på ett tag och då har det ju inte blivit några nya biledr i de senaste inläggen men det ska det bli ändring på!
Chaoo Kramis Lina.


Träningsverk, ajaj

Imon börjar vi inte förrän kl 10.10 så det är ganska skönt =)
Medans jag, mamma och pappa kollade på blåsningen så åt vi grönsaksdipp men glömde fota det haha XD
Var supergott! Har inte ätit det på flera år ;)  jag vet inte vad jag ska göra just nu men jag ska väl lägga mig om en stund. .... .  Har träningsverk från igår och idag för att jag har ridit xD Om jag inte har ridit på några veckor så får jag alltid träningsverk efter haha ;)
Men nu måste jag gå.
//Lina

Albert X 2

Har visat två bilder innan på honom, här är två till som jag tycker blev söta =)
Just nu kollar jag bara på tv, och bloggar såklart. Imon är det skola, trååkigt :( Ska har matteprov också...
Aja, hörs imon! //Lina


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D

På bilden: Albert.


ridläger

För en stund sen så kom jag hem från 'det andra' stallet. Vi ryktade och red en häst som heter Pridan (låter som Prajdan) haha. Det var kul och sen så åkte vi hem. Haha lite kortfattat men orkar inte skriva allt i detalj xD
Nu ska jag kolla om det finns några ridläger som verkar roliga, för det är ju fullbokat till alla sjöis ridläger :/
Jag har inte gjort så mycket annat så det får bli såhär... Bloggar igen ikväll tror ajg.
//Lina

två bilder på........

Hej, har precis kollat färdigt på Robinson =)
har ju blivit ett par bildlösa inlägg nu så jag tog och rotade i en mapp och hittade dessa 2 som jag tog i somras. Båda är oredigerade och ja.. Det var dem det fick bli...Tycker de blev rätt coola faktiskt :)
Här kommer dom!
//Lina


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D


Ridit!

Idag har jag ridit.
Red en häst som heter Ragnhild och hästarna var väl liite pigga men det var jättekul =)
Efter vi hade ridit så fixade vi hästarna, fyllde på nytt vatten i hagen, matade dem och lite sånt. Sen åkte vi hem och jag har badat (a) Just det, vi har ätit pizza också =) Nu sitter jag i pyjamas, mys-strumpor och håret invirat i en handduk ;) Så jag kan ju inte påstå att jag fryser.. ... . Har fortfarande inga nya bilder så ännu ett bildlöst inlägg tyvärr :/ Imon ska jag, kim och hanna åka till ett annat stall och provrida. bloggar senare imon om hur det gick och så.. Nu ska jag gå ut i den VARMA naturen och kolla om Alfons vatten har frusit.. Lite avundsjuk på mina syskon som just nu befinner sig på Filippinerna i 35 graders värme! Aja, det är väl bara att stå ut.
Good  bYye
//Lina

El refresco =)

Tjooo! Inga nya bilder på G så det får bli ett bildlöst inlägg :/. Men vem vet, kanske tar med kameran imon då jag ska rida =) Första gången denna terminen. Har inte ridit på 100 år känns det som! På söndag ska jag och Kim och Hanna kanske provrida nån av hästarna som vi kanske ska bli medryttare på. Får se hur det blir med det =)
Idag började vi 9.05 och slutade 14.00, så det var en ganska kort dag men på sista NO-lektionen så höll jag på att somna xD Var hur trött som helst haha  ;)
Just nu sitter jag och kollar på let's dance tillsammans med mamma, pappa och min lilla läsk ;)
N u måste jag kolla vidare.
//Lina

smellz soo good!

Åhh, älskar dennas 'doft' hihi =)
Luktar jäääätegott (jordgubb)
Har ett helt paket med produkter som luktar sån jordgubbs-grej.
såååå gott haha ;)
just nu lyssnar jag på musik, spelade precis gitarr..... Förut så var jag med Kim en stund innan hon skulle klippa sig och innan det så var jag i skolan. Slutade 15.10 idag, sent haha. Men vi har inga läxor tills imon så det slipper jag  iallafall tänka på =) Vi hade fått ett nytt schema när Torslandaskolans 8:or kom till våran skola så vi fick ha lektioner i 8:ornas och 9:ornas korridor, men nu har vi fått ett nytt |igen| så nu är vi tillbaka i de gamla =)
Ganska bra tycker jag ;) aja, nu ska jag ta och göra nåt annat.
Hoppas ni ser vad det är på bilden, annars får jag visa den så man ser hela den nån gång.
Men jag tror ni ser, haha.
//Lina


Fotograf: Jag      Kamera: Canon eos 350D  close-up+10


Da'n och droppbild.

Tjjao  bloggen =)
Har varit lite dålig uppdatering men skolan är ju nu och så så det blir bara 1 och kanske 2 inlägg per dag.
Ska snart sätta mig och göra spanska-glosor och SO. Orkar itne -.- Fast SO:n har jag ju typ gjort färdigt i skolan men spanskan..... Som sagt så var det ju några droppbilder som blev över så det kommer en till av dem i detta inlägget. idag har jag varit med Vera och vi har fixat en header till henne. Om ni vill se hur den blev eller besöka hennes blogg så klicka HÄR.   Vi hann inte fixa så den blev rätt storlek och så för jag skulle hem sen och Vera skulle iväg, menmen. Nu måste jag iallafall börja emd läxorna.
// Lina


Fotograf: Jag      Kamera: Canon eos 350D + close-up+10


äntligen här!

Nu äntligen kommer inlägget med dropparna hehe =)
Fast inte alla... Var 15st som jag tänkte slänga ihop till en bild som denna men det blir för mycket så det resterande 6 st bilderna kommer i inlägg framöver. Men vad tycker ni?   Blev de bra/dåliga?
Bilderna är lite brusiga pga att jag gjorde den i paint (a) Funkar rätt bra faktiskt, haha ;)

Nu ska jag ta och lämna ifrån mig datorn en stund och så får jag hitta på nåt annat.. har lust att baka nåt, hmmm. .    ..   Aja, vi hörs imorgon, om det inte blir ngt mer inlägg.
//Lina


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D



Länkning till Amanda.

lite av varje..

Ska snart fixa med dropparna, om jag ska ha det så jag tänkt mig.. hmmm... Så de kommer upp idag, haha =)
Idag har jag varit i skolan och ja.... så har man ju haft lektioner och så som vanligt. Så mycket mer har jag inte gjort..... än =)
Kom  precis hem från skolan och jag är väldigt hungrig! ;)
Har inte så mycket mer att säga nu men jag bloggar ju sen igen =)
// Lina.

kortiiiis

Förlåt men jag hinner inte lägga upp droppbilderna idag för jag ska fixa en liten sak med dom först =)
Men jag har laddat över dom på datan nu så jag kan näästan lova att dom komemr imon haha ;)
Nu måste jag gå.
 Godnatt ;)

Länkning till Amanda.

Bättre än inget alls!

Kom hem för en stund sen. Vera skulle på gymnastik så vi åkte bussen från henne och så åkte jag vidare hem, eller ja, till busshållplatsen och så gick jag därifrån hem, om man ska vara exakt....
Måste plugga engelska glosor nu som vi har tills på onsdag. Jag sa ju att jag kanske skulle lägga upp bilder på dropparna, får se om jag hinner men det tror jag faktiskt att jag gör.
Sålänge så får ni en bild som jag tog i somras nån gång att kolla på :) Jag vet, passar verkligen till både årstiden och inlägget, men skitsamma. =) Bättre än inget alls faktiskt ;)
Kram Lina.

oredigerad....

Fotograf: Jag       Kamera: Canon eos 350D

Hos Vera

Nu sitter jag hos Vera och vi har precis kommit hem från skolan. Vi ska nog äta snart och sen ska vi kanske fixa hennes blogg lite =)
Bloggar nog mer ikväll när jag kommer hem och då kanske det kommer upp nån bild från dropp-bilderna, om jag orkar ladda över dom från kameran.
Nu ska jag gå så vi hörs senare.
//Lina

Länkning till Amanda.

the dayy and 2 pic's

Som jag sa så skulle det bli ett till inlägg idag =) Hittade 2 sööta bilder på Alfons, eller alla e söta på han men  ändå. Som jag sa förut så var vi och kollade på en lägenhet förut, och när vi kom hem så hann jag äta och vara inne lite på datan innan Kim kom igen =) Då fotade vi lite vattendroppar och så som jag kommer visa nån dag de kommande dagarna. Har inte laddat över dem på datan än så det får bli så då....
Ni kanske vill se de bilderna jag skrev om överst i inlägget? Här kommer dom. ..
(om ni inte vill se dom så får ni blunda ;) haha)
Kramisar Lina =)


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D

Länkning till Amanda

kortisinlägg!

Halloj..  Just nu så har jag inget att göra  ..  har inte gjort så mycket idag heller förutom att kolla  på en lägenhet till min mormor =) Jag vet itne riktigt vad jag ska skriva mer men jag lägge rin ett inlägg senare idag, då jag säkert har mer att skriva om haha xD
Kram Lina ;)

Länkning till Amanda.

kladd....

Här kommer en bild som jag Kim satt och kladdade ihop för en stund sen.
Blev inte så bra... Men lite roliga färger ;)
Nu ska vi ladda ner WORMS så vi hörs sen eller imon (A)
//Lina



haha, vackert xD


vinnaren i tävlingen är...

Och vinnaren i tävlingen är.................. *trummvirvel*.....

Amanda!

Alla som gissade svarade rätt men det gällde att vara vara först och det var Amanda! :)
Så grattis till henne och tack till er som var med och tävlade ;)
Nu ska jag och Kim gå hem till Kim för hon ska packa lite och sen ska hon sova här =)
Vi hörs imon igen, kramar Lina och Kim =)

Tidigt uppe!

God morgon.. Idag gick jag upp kl.8 för vi skulle åka till centralstationen och "vinka av" Min bror och syster för de ska åka utomlands i 3 månader :O Fast idag skulle de till Uppsala, imon ska de ta flyget till nåt land, kommer inte ihåg vad det heter xD Sen så ska  dom resa runt typ i hela världen. Så det kommer ta lång tid innan jag får träffa dem igen :/ Vinnaren i tävlingen presenteras senare idag och får då en länkning i varje inlägg i 1 vecka.
Ja, jag satt och kollade igenom lite bilder för jag ville lägga upp nån här på blogegn, och jag hittade en bild på ett äpple som jag tog i somras. Jag trodde att jag redan hade visat den här förut men det hade  jag inte så den dyker upp här och nu ;) Kram Lina


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D

Gillar färgerna.. och ja, hela bilden haha ;)

Tävling för er! :)

Ja, ni läser rätt! Denna gången är det tävling för er och inte jag som anmäler mig till någon så glöm inte att det är NI som ska vara med och tävla ;) haha. jag satt och ritade lite förut och när jag var färdig så kom jag på att jag kunde ju göra en tävling här på bloggen så  då fick det bli så...

För att vinna tävlingen ska du svara rätt på denna frågan:
Vilken tecknad film är denna figur med i?

Den första som svarat rätt får en länkning i varje inlägg i 1 vecka. Så sätt igång och gissa :)




raderades.. 2 bilder =)

Hej, som jag sa i förra inlägget så skulle jag ladda upp bilder som jag tog förut idag. Skrev ett inlägg med bilder och allt men när jag skulle ladda upp det så kom det upp nån sida där det stog Error :/ Så det blev inte sparat.
+ att jag hade skrivit ganska långt.. menmen, jag får skriva ett nytt nu xD
Ehm, ja.. Den översta bilden är på snö, lägg märke til lden ena snöflingan som ser ut som glas ;) , den andra är på ett nypon vilket ni kanske ser men ändå. Båda bilderna är som sagt tagna idag. Fotade med close-up-filtret IGEN =) Här kommer dom //Lina


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D

Mums* ;)

Wiiiie! Gick in och kollade på statistiken idag och såg att igår hade jag besöksrekord ;) haha.
Var ute och fotade lite.... Kanske lägger upp nån bild på bloggen senare om nån blev bra.
Fotade såklart med close-up-filtret hehe..
Nu ska jag ladda över bilderna på datan så vi hörs sen.
// Lina

Ehmm, kan ju alltid lägga upp nån bild nu ändå så det får bli en gammal på lite gott ! Haha


Fotograf: jag     Kamera: Canon eos 350D

tävling.

Jag är med och tävlar om ett Cirkulärt polarisationsfilter hos  Caroline. Tävlingen är i samarbete med tvspelsweb.se. Temat är vinter, vill du också anmäla dig så klicka HÄR!

Mitt bidrag:




lite rörigt inlägg..

Eftersom att jag har varit hemma idag så har jag inte gjort så mycket.... Fast jag var bara tvungen att pröva filtret :) Så jag har inte så mycket att skriva om men här är i allfall en bild som jag tog idag med close-up-filtret. Det är 2 droppar som droppar från en kran =) Bilden är tagen med objektivet: 18-55 mm. + filtret då som jag redan har sagt.. Blev lite rörigt inlägg men här får ni bilden xD Kram Lina.


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D

vad var det som kom ?

Gissa vad som kom idag? =)
Ett Close-up+10 - filter (det som kim svarade rätt på i den liiiilllla tävlingen för ett litet tag sen)
Har provat det lite och snacka om att komma nära ;) Haha. Själv är jag hemma från skolan idag för jag mår inte så bra... Menmen. Har inget att skriva om så jag ska väl ta och göra nåt annat istälelt för att sittahär och fundera på vad jag ska skriva ;) Här kommer i en liten bild i allafall på det Grymma filtret haha ;)


Foto: Jag      Kamera: Canon eos 350D

3 pics^^

Idag så har jag varit i skolan. Ganska seg dag + att vi slutade kl 3. kanske inte så sent men men.
Sen så har min syster kommit hem igen, har inte gjort så mycket annat förutom att se på film och liiite data ;)
Här kommer 3 bilder som jag tog för några dagar sen.
// Lina.



Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: jag     Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag     Kamera: Canon eos 350D


första skoldagen.

Lyssnar på musik just nu och så har jag fixat 2 bilder som kommer här. har endast redigerat kontrast, och svartvitt på ena =)
Idag var det första skoldagen och jag var helt död imorse xD haha.
Men imon ska vi börja 8 :( tiidigt! Men jag slipepr iallafall träslöjd, alla byter ju denna terminen så man fick det man inte hade ;) av träslöjd och syslöjd då =)
Sen har vi fått ett nytt schema och lite sånt, 2 läxor. 
 

Vera gick hem för en stunds sen och vi har spelat Sims och sett på tv och gjort lite olika. var på maxi också förut.
Här komemr iallafall bilden/bilderna. Kramis Lina


Fotograf: Jag        Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: jag         Kamera: Canon eos 350D


Tävlingsbidrag!

Jag är med i en tävling hos Nicolina där man kan vinna ett CPL-filter, i sammarbete med www.tvspelsweb.se.
Vill du också vara med i tävlingen så klicka HÄR!

Mitt bidrag:


kortis!

Nu far jag till mormor :D haha
// Lina

Bilder som små =)

Nu är det paus i let's dance. Själv tycker jag ju såklart att Willy var bäst, haha, klockrent! xD
Laddar upp några gamla bilder på mig och syrran och brorsan nu tänkte jag. Från när vi var små ;) Vet inte hur gammal jag var då men det var ett tag sen iaf, kanske 5 år sedan  ;)
Kramis Lina =)



Hahahahaha xD



wantar in snow..

Lite dålig uppdatering idag. Menmen, så e det vissa dagar =) Nu ska jag se på let's dance. Nån som vet vilka som ska vara med och dansa? =)  Tycker väl det är ganska bra men jag tycker idol e myycket bätte ;)
hehe. Och ja, som jag kanske har berättat (eller kanske inte) så ska ju jag köpa ett close-up filter men det blev lite struligt med det idag så vi får väl prova imon igen. Jag och Vera var ute i snön förut och åkte lite pulka och hade ute Alfons i snön också =) Vi var ute ända till fötterna och händerna frös ihjäl :o haha men som tur var så eldade mamma här inne så det var bara att gå rätt in och sätta sig där och värma sig =) Här kommer 2 oredigerade bilder på vantar i snö xD
// Lina.


Fotograf: jag          Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: jag         Kamera: Canon eos 350D


picture ^^


Foto: jag Lina Hallberg]      Kamera: Canon eos 350D    18-55 mm

guitar.... + att ni ska svara :)

Jag spelade alldeles nyss gitarr och det gick väldigt bra och det var kul xD Har lärt mig 1 ny låt (A)
Jag tycker inte jag skriver så intressanta inlägg....     Alltid samma.  :/ Alltid vad jag har gjort den dagen o.s.v. Måste ändra på det!  haha. Såkalrt att det kommer vara såna inlägg också men måste liksom variera ltie om ni fattar. Ingen som har nåt förslag på vad man kan skriva om? Tacksam för svar :)


Foto: jag  [Lina Hallberg]    Kamera: Canon eos 350D

4 bilder på syrran :)

Som jag skrev i förra inlägget så kanske det skulle komma bilder idag och de orden blev verklighet! :O
Hehe, ja. har aldrig visat nån bild på henne (förutom iheadern) här på bloggen så detta blir de första :)
Haha, e vi lika eller? =)


Fotograf: Jag [Lina Hallberg]      Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag [Lina Hallberg]         Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag [Lina Hallberg]       Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag [Lina Hallberg]        Kamera: Canon eos 350D


rubrik.

Har precis sett på Alvin och gänget 1 nu =)
Är inne på brorsans data där jag inte har några bilder så det blir tyvärr ingen i detta inlägget.. Det kommer ju fler ;)   Har ändrat lite till i bloggen men bara några småsaker. har inget att göra.... Snart så börjar skolan igen *suck*. Ingen lust alls. Bilder kommer väl Kanske ikväll. Hejdå sålänge.
/ Lina.


prenumerant + tävling ?

Tack till en prenumerant till :D Det betyder att jag har 6 prenumeranter nu =)
Jag tycker det börjar bli dags för en tävling... hmm,, =) 
Så jag ska nog börja fundera ut någon tävling nu hahah. Hoppas det är några som vill vara med (a)
Nu ska jag kolla in andras bloggar lite. Hörs senare / Lina.

2 bilder.

God Morgon! Jag vaknade för ca 20 minuter sen och sen dess har jag varit inne på datan. Tror inte så många e vakna nu för det är 0 stycken som e inne på msn + attt det är släckt överallt. Idag ska jag kanske vara med Kim, annars har jag inget bestämt. Jag e ensam hemma nu :( Hahah, tycker inte det e så roligt...
Blev inget " rekord " igår, men nära var det! Ja, jag ska väl fortsätta vara inne på datan en stund till och sen får jag se vad jag ska göra.. Här får ni 2 bilder som är oredigerade så länge.



Fotograf: Jag [Lina Hallberg]       Kamera: Canon eos 350D


Fotograf: Jag [Lina Hallberg]       Kamera: Canon eos 350D

Sista inlägget idag....

Nu har jag badat färdigt och sett på New Moon som brorsan har laddat ner. Har redan sett den en gång innan på bio men den bra ändå :) Imorgon ska jag (som det är nu) bara vara hemma och slappa. Kanske e med nån kompis också =) Jag tror statistiken uppdaterar typ imon för datan är lite seg. . .  Men som den är nu så har det inte blivit nåt "rekord". Men som sagt så uppdaterar den troligtvis imon, brukar vara så när jag kollar på den.
Jag har en fråga :  Vad vill ni ha mera av i bloggen?

Kram Lina.

länkning

Och den som var närmast på överrasknings-gissningen var Kim!! =) Haha... ehm, jag vet jag fick många gissningar -.- Men iallafall. Här kommer hennes länkning :  www.thastroms.blogg.se
Nu ska jag bada (a) Haha ses senare :)

Ny header färdig! :D

Sådär! Nu är headern färdig :)   Vad tycker ni?    Själv blev jag nöjd faktiskt. När jag hade kommit halvvägs så blev den inte alls som jag hade tänkt mig så jag fick ändra lite och så tills det blev såhär =) Jag ska kolla statistiken nu och se om det är nära rekord  elr ej. Förut var det inte det, men jag hoppas! :D
Gjorde inte headern i photoshop ....  Som jag säkert  har sagt innan så är det jääättemycket snö här utanför!
+ att det är 12 minusgrader! Kaalllt. .. .   Nu ska jag göra lite andra grejjer så under tiden tills jag bloggar sen igen så kan ni ju roa er med att kommentera ;) haha
kramisar Lina!


snart..... .

Nu är jag nästan klar med headern som kommer up phär på bloggen om en stund! :D e ni inte nyfikna? ;) haha.
Vet ej om den blir så bra men det äri allafall en liten förändring till skillnad från vad det har varit innan, alltid samma!  Jag ska ta och fortsätta med den nu och sen.... då! hahah
 Kramis Lina :)

2 pics' :)

Nu har jag precis ätit klart min sallad som jag gjorde till mig själv (A)
Här kommer 2 bilder från när vi fotade vid haveet som jag berättade här nedanför =)


Foto:jag [Lina Hallberg]       Kamera: Canon eos 350D    28-105 mm


Fotograf: Jag [Lian Hallberg]          Kamera: Canon eos 350D   28-105 mm

Båda bidlerna är helt oredigerade!


Rekord? :)

Idag ska jag försöka slå rekordet på statistiken, så jag har tänkte att skriva massa inlägg idag :)
Vi får se om jag lyckas :) eller om vi lyckas haha ;) För det hänger ju ändå på er också....
ute snöar det förfullt!  När jag var ute hos Affe förut så var jag tvungen att skotta bort snön runt hans lilla hus. Var ju runt 3 decimeter snö där :O Nu ska jag ta och ladda över bilderna som jag tog vid havet när jag var med Kim och hanna. Havet var fruset så vi gick ut på isen och tog lite kort där bla. Men nu ska jag som sagt ladda över bidlerna =)
Kramis Lina!

dataförbjuden xD

Jag har inte fått vara inne på datan idag, för  jag sitter här typ hela dagarna nu när det e lov så idag hade jag en datafri dag.  Känns faktiskt väldigt skönt, men jag skyndade mig in här nu när mamma e i köket så hoppas hon inte märker nåt xD För jag bloggade ju aldrig igår så det måste iallafall bli ETT inlägg idag. Och så har jag och mamma beställt ett ...  det får ni inte veta än! ;)  Haha, det får bli en liten överraskning :) Hoppas den kommer snart! .Ang. headern så har jag kommit en bit på vägen, men den är inte färdig än. Nu måste jag gå , Kramisar Lina :)

btw,  vad tror ni hemlisen kan vara? :)

Den som gissar närmast får en länkning i ett inlägg imorgon! (A)

Wiiiiee! :D

Wiiiee!!! :D
haha loggade in här på bloggen precis och upptäckte att jag hade fått 5 kommentarer igen! :D
Okej, kanske 2 var svar men ändå;) haha jag blev asglad! Jag ska ju som sagt göra en tillfällig header (som jag inte gör i photoshop) tills jag har fattat photoshop lite mer xD Jag vet hur den ska se ut och har valt ut 2 bilder så jag ska fortsätta med den nu och så får vi se hur den blir.... Får se om jag blir klar idag =)
kramis Lina.

Ny header..

Jag skrev ju i nåt inlägg här nedanför att jag tänkte fixa ny herader och lite sånt. Och jag vill verkligen få nytt i bloggen och jag tänkte föröka hitta på en tillfällig header iallafall tills jag ska fixa en ny i photoshop när jag har fattat det -.-
+ att det är på engelska så då förstår ännu mindre haha.
Så det är väl bara att sätta igång nu då och klura ut nån ......
Jag har ju haft det likadant och samma header hela tiden i bloggen så.... nu ska jag sätta igång.
Wish me Luck! Krammis Lina :)

Gäster nu.

Hej :)

Nu har Vera precis gått hem och gästerna (våra grannar) Kommer snart. Vi ska äta och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag har fått tillbaka bloggsuget och vill blogga hela tiden typ xD För ett tag sen så varken orkade jag eller hade lust att bloggga, Men nu e det tvärt om! :)
jag och Vera fotade lite ute i snön men jag har inte hunnit lägga in bilderna på datan än så de kommer väl imorgon eftersom jag troligtvis intekommer blogga mer idag.  Men nu måste jag gå och göra färdigt mig.
Kramis Lina!

fyrverkeri 2 !

God MORGON! :D

Ja, jag vaknade faktiskt precis :)
Idag ska jag vara med Vera och kanske Michaela. När jag loggade in här på bloggen idag så  såg jag att jag hade fått 5 kommentarer! :D  Fatta hur glad jag blev xD haha.  Så det tycker jag ni ska fortsätta med ;)
Jag svarar på de flesta kommentarerna, vilket jag ine gjorde i början... Aja, jag tänkte visa resten av bilderna nu innan jag ska göra ordning mig och ringa vera igen :) So here they come!

















Foto (Alla bilderna): Jag [Lina Hallberg]        Kamera: Canon eos 350D

vissa blev ganska suddiga men jag tycker de var lite coola ändå ;)

Fyrverkeri + Renovering?

God MORGON ! :D

nää.. jag bara skojja, ehmm... hej :)
idag kom vi hem från de vi var hos under nyårsdagarna. Och efter att vi har kommit hem så har jag inte gjort mer än att redigera 1000000-tals bilder, sett på tv, varit hos alfons, bloggat, ätit och varit inne på datan och gjort lite olika. Haha  ;)
Jag har typ 13 bilder elr ngt på fyrverkeri-raketer som jag tänkte lägga upp här på bloggen men det blir så himla långt inlägg då xD så jag har tänkt lägga in typ hälften i ett och den andra hälften i ett inlägg, om ni fattar ;)

Jag känner verkligen för att bara renovera hela bloggen och bara liksom få det helt nytt och mer personligt. Men eftersom jag inte fattar Photoshop CS4 så jättemycket än och inte vill göra en header i paint så får väl det vänta..... :/ Då tänker ni säkert: Varför frågar hon inte nån hur man gör då eller prövar sig fram? Jo, för att jag inte har hunnit fråga nån och jag har prövat mig fram litegrann så jag har lärt mig vissa saker men jag behöver ändå få veta lite mer innan jag kan börja liksom...  Här kommer iallfall hälften av fyrverkeri-bilderna :)










Foto (Alla Bilderna): Jag [Lina Hallberg]     Kamera: Canon eos 350D

Så resten av bilderna ser ni väl i nästa eller nästnästa inlägg :)
Go'natt Kramis Lina.



Nyårsaftonens outfit!


jeansleggings - Cubus | tröja - (fick i julklapp) | Halsband - (fick i julklapp)


Nagellack (mörkrosa) - Lindex


Örhänge - (Fick i julklapp)


Halsband + paljett-tröja :)


Naglar :)

Här är några 'bilder' på min naglar som jag och min syster fixade i förrgår :)  Gjordeinget sådär jättespeciellt men tyckte det var roligt ändå ;)    (det var denna som inte gick att ladda upp eftersom den är gjord i paint men sedan var jag lite finurlig och löste det haha ;)  )


Foto: jag               Kamera: Canon eos 350D

Sååå.... vad tycker ni? Blev det snyggt eller ? ;)

RSS 2.0